A Kismama Fotózás menete

Milyen egy kismama fotózás? Hogyan készülj fel rá?

Összefoglalónkban megtalálsz mindent amit tudni érdemes erről a kölönleges eseményről:

1 - Érdeklődés és időpont kérése

Ha megtetszett a fotózás, de még nem vagy biztos benne hogy neked való-e, jelentkezhetsz nálunk egy kötetlen telóbeszélgetésre és felteheted nekünk kérdéseidet >>> a kismama fotózással kapcsoltaban.

Mikor érdemes jönni?

Kismama-fotózásra alkalmas a hetedik vagy a nyolcadik hónap. Ekkor már elég nagy a pocak, jól fog mutatni a képeken. A kismamák általában ilyenkor vannak a legjobb formában.

Mi a Hello-Belly-nél stílusunkhoz leginkább a 28-32. hetet ajánljuk.

2 - Felkészülés a fotózásra

Talán magától értetődő, hogy minél jobb formában érkezell a fotózásra, annál jobbak lesznek a képek. A fotózás elötti napon pihendd ki magad, és fogyassz egészséges, könnyű ételeket, ill. figyelj a hidratálásra. Figyelj a kéz és a lábfej ápoltságára is, hiszen a kismama fotókon ezek is látszani fognak.

Milyen ruhákat pakoljak?

Legjobb ha elhozod magaddal a kedvenc cuccaidat amik kiemelik a pocakodat. Inspirálódhatsz képeinkből, esetleg gyűjthetsz ötleteket az internetről. Ha mindezek után sem vagy benne biztos, hogy mit hozz magaddal, keress bennünket telefonon és segítünk megtalálni a legalkalmasabb cuccokat.

3 - Érkezés a stúdióba

Érdemes a fotózás időpontjára pontosan érkezni. Ha pár perccel korábban érkeztek az nem akkora gond, az előtérben tudtok majd várakozni ha esetleg zajlik még a korábbi fotózás.

Parkolás

Parkolni leginkább a Kolozsvári utcán lehet, ingyenesen. (A bánya utcába általában nem érdemes befordulni, mert az gyakran tele van, azonban ha továbbmentek a Kolozsvárin mindig van szabad hely.)

4 - Előkészületek

Miuán megérkeztél a fotózásra, együtt átnézzük miket hoztál, és közösen megtervezzük milyen szettekkel és milyen hátterekkel szeretnénk megcsinálni a fotózást. Ha van kedvenced, esetleg konkrét elképzelésed, kérlek jelezd majd és ezt is figyelembe fogjuk venni.

Smink, frizura?

Érdemes elképzelni, hogyan szeretnéd magad visszont látni a képeken. Ha sminkben érzed magad a legszebbnek, elkészítheted magadnak de kérheted profi munkatársunk segítségét is.

Egy szép smink igazi önbizalombomba tud lenni, ami mindig meglátszik a képeken, nem beszélve egy igazán jól elkészített hajkoronáról.

5 - A fotózás kezdete

Ha jól jön egy kis támogatás, segítünk a pózolásban, tehát folyamatosan mondjuk mire érdemes figyelned. Ha szükséges, türelmesen vezetjük mozdulataidat, hogy elérjük a tökéletes képet.

Több éves gyakorlatunk van kezdő modellekkel és kismamákkal való fotózásban, így bízunk benne hogy mindenkiből ki tudjuk hozni a legjobb oldalát.

Lámpaláz?

Fotózásaink közvetlen, családias hangulatban telnek, ahol biztos lehetsz benne, hogy el fogod tudni engedni magad.

6 - Fotózás közben

Ha fotózás közben jön egy-egy kreatív ötlet akkor annak mindig adunk teret, és mivel általában laza, kötetlen hangulatban tellnek fotózásaink, az ötletek is jönnek rendszerint. Csak legyen idő rá hogy mindent megvalósítsunk 🙂

Ha esetleg láttál valahol olyan képet, amit szeretnél megvalósítani, fotózd be nyugodtan, ha lesz rá időnk megpróbálhatjuk megvalósítani.

Átöltözés

Egy máfél-kétórás kismama fotózás esetén általában 4-6 szett ruha is belefér, így aztán lesz lehetőség kipróbálni akár a legvadabb kombinációkat is.

7 - Pózolás párral

Párod jelentéte kismama fotózáson, új dimenziót adhat a fényképeknek, és még tartalmasabbá teheti őket. Mi a Hello Belly-nél több okból is ajánljuk.

Elsősorban ha párod melletted van a fotózáson, megnyugvást és támogatást nyújthat számodra.

Ráadásul ezek a fotók örök emlékeztetők lesznek a különleges kötődésre amit ebben az izgalmas időszakban éreztetek.

Ha van már gyermeked...

Ha van már gyermeked, dönthetsz úgy, hogy elhozod a kismama fotózásra. Ha így teszel, egy nagyszerű módja lehet annak, hogy megörökítsük a testvér és a család új tagja közötti egyedi köteléket.

8 - Fotózás utáni

A fotózás utáni napon az összes készült (nyers) képet jpg formátumban feltöltjük a felhőbe, ahonnan minden képet azonnal letölthettek (általában 300-400db), illetve kiválaszthatjátok mely képek kerüljenek utómunkára.

A csomagok leírásánál megtudhatjátok melyik csomag hány retusált/alapretusos képet tartalmaz.

Ha több képet szeretnétek retusáltatni mint amennyi a csomagban van, 3000Ft/kép áron megtehetitek.

Mit értünk retusálás alatt

A retusálást a divatfotózásokon használt technikákon alapszik. Szakemberünk a lehető legmagasabb színvonalra törekszik, és célja, hogy a képen a lehető legszebb legyél úgy, hogy közben megőrizzük a kép természetes mivoltát.

9 - A legjobb képek kiválasztása

A képeket otthon tudod majd átválogatni. A felhőbe feltöltött fotókat nyugodtan végignézheted, és egy külön erre fejlesztett programmal könnyedén jelölgetheted. Mind asztali gépen, laptopon és mobiltelefonon is egyszerű a használata. A kiválasztásra annyi időd van amennyit szeretnél.

Miután kiválasztottad a képeket...

Ha végeztél a kiválasztással, jelezd felénk. Innentől számított 3 hét múlva küldjük a kész retusált képeket.

10 - Nyomtatás

A retusált képek formátuma: 7952 x 5304 (42.2 MP, 3:2) ami azt jelenti, hogy nagyon nagy méretben is nyomtathatók.

Album / Vászonkép

Az említett felbontás bőven elegendő hozzá, hogy albumot, de akár fali vászonképet nyomtassatok belőle.

NE HAGYD KI!

Speciális Ajánlatunk:

20%

Kedvezmény

A family Csomag Árából

39 990

helyett

31 990 Ft

Mindössze annyit kell tenned, hogy MOST jelentkezel egy rövid beszélgetésre, hogy meglássuk neked való-e a csomagunk, és Te is felteheted kérdéseidet a fotózással kapcsolatban.

FONTOS INFÓ:
1 - a jelentkezés vásárlásra nem kötelez
2 - a telefonszámodat ezen híváson kívül semmi másra nem használjuk fel